Velkommen til vores medieside

Her bringer vi løbende den seneste pressedækning der har været på RATION MadBar, samt links til de sociale medier vi benytter.

Du er også velkommen til at hente vores logo, produkt fotos, og andet billede materiale hvis du har brug for det.
Skulle der være noget, som du ikke kan finde her, så kontakt os

Varme hilsener fra Jesper og Ginny

Pressedækning
"En anden lækker bar er de nye Ration-barer, der er baseret på de officielle nordiske kostråd. Barerne er fyldt med frugt, grønt, kerner og frø, som sikrer, at de både mætter, smager godt og er sunde, og hver bar indeholder et helt æble. "
Sunde snacks, du kan nyde på farten. De er velsmagende, lette at have med i tasken og forberedelsestiden er minimal eller ikke-eksistrende.
COSTUME - March 01, 2017
"Alene navnet Feel Good Company signalerer det Purpose, som flere og flere virksomheder i dag siger, de har: Ønsket om at gøre en forskel – ikke kun for virksomhedens ejere, men også for andre mennesker, for lokalsamfundet, for miljøet, for sundheden og for verden."
START UP SIGER NEJ TIL REKLAMER
MARKEDSFØRING - January 25, 2017
"Virksomheden er endnu ikke et år gammel, men har allerede så godt fat i markedet, at ordrebogen lyder på 150.000 barer for januar og februar. "
Ny snackbar har fået lynhurtig succes
Food Supply - January 05, 2017
"Få et mellemmåltid, der er sundt, indeholder et helt æble og som sikrer, at blodsukkeret ikke tager en rutsjebanetur på få timer."
Slankeudbrydere sælger sunde mellemmåltider for millioner
BØRSEN - January 04, 2017
"Når den efterhånden allestedsnærværende kioskkæde 7-Eleven tager en lille spiller som Ration ind i sortimentet, er det et led i koncernens strategiske satsning på lokale produkter. Og det giver pote hos forbrugerne, siger indkøbs- og marketingchef Charlotte Vendelbo Schrøder."
"Vi kan ikke leve af at støtte iværksættere, men ..."
Børsen
"Mange barer hævder at være et reelt mellemmåltid, men danske Ration er en af de få, der rent faktisk er det. De fine barer er pakket individuelt, så de er til at have med på farten. Vælg mellem fire varianter..."
Et mellemmåltid i tasken
Magasinet Søndag - January 01, 2017
"RATION nu anerkendt som en rigtig madbar"
Ny madbarproducent vil i blodet på folk
FødevareWatch - November 10, 2016
Udtalelser
★ ★ ★ ★ ★
"De er sprængfyldt med fibre, proteiner og omega3. De er perfekte til at have med på farten, og deres design er yderst flot, instaværdigt og lækkert! Jeg er kæmpe fan! Og de smager virkelig godt. Min yndlings er æble og kanel – den minder mig om julen og kanelsnegle, lige hvad jeg elsker!"
★ ★ ★ ★ ★
"De her nye madbarer fra ration er super lækre og sunde. Og så har jeg aldrig spist en bar, der virkelig er så mættende som disse fra det nye, danske mærke ration. De er også fyldt med korn og kerner og er sammensat efter de nordiske kostråd. Der er makimalt 200 kalorier i. De er fyldte med både fibre og omega 3 fedtsyrer i. Spis dem med et glas vand."
★ ★ ★ ★ ★
"Barrene er lækre og fungerer som et sundt alternativ til en chokoladebar, eller andet man lige køber på farten, når man er sulten. De indeholder en masse fibre og protein, så de mætter væsentligt mere, end en kaloriefyldt chokoladebar. De smager også enormt godt, selvom kalorieindholdet er ”lavt”."
★ ★ ★ ★ ★
"Noget at læse, noget at lytte til og noget til den lille sult - så er jeg klar til at være "on the go" Særligt de lækre madbarer fra @rationworld har fået en fast plads i min taske nu, de er perfekte til den lille sult, og så er det med fuldstændig god samvittighed at man kan nyde en af de 4 lækre smagsvarianter der alle er under 200 kalorier stykket og er pakket med lækre ting og sager."
★ ★ ★ ★ ★
"Nu ved jeg godt, at det tit er en kliche at skrive at man får en masse energi af diverse barer. Men helt inde fra hjertet, bliver jeg simpelthen nød til at sige at de her Mad barer, virkelig giver energi. (…)Man kan virkelig smage at de er lavet på råvarer af naturlig kvalitet, også er de gode for kroppen. Jeg kan klart anbefale i tager et smut forbi hjemmesiden og tjekker dem ud. De har virkelig min varmeste anbefaling, DE ER SÅÅÅÅ LÆKRE !!!"
★ ★ ★ ★ ★
"Grunden til at jeg er så begejstret er at du får lige netop dét, de lover. Du får lækre bars med god smag, samt energi og mæthed, i et nemt mellemmåltid, som man kan tage med på farten. Det er et komplet måltid, sat sammen af gode ingredienser, og som sikrer dig et stabilt blodsukker og som giver noget energi, din krop rent faktisk kan bruge til noget."
★ ★ ★ ★ ★
"Her på redaktionen nyder vi godt af de sunde mellemmåltidsbarer Ration, som er baseret på frugt, grønt, fuldkorn og fibre. Vælg mellem fire varianter, der alle indeholder et helt æble og er fri for tilsætningsstoffer 🍏🍎 Se mere på Rationworld.com #eurowoman #smukonsdag"
★ ★ ★ ★ ★
"Madbaren Ration, der er en afsindig lækker bar, som ovenikøbet består af et helt æble og andre råvarer og altså har funktionen at skulle være et sundt mellemmåltid, der smager og som faktisk mætter."
★ ★ ★ ★ ★
"De smager lidt for godt til, at man tror de virkelig kan være så sundt som de faktisk er."
★ ★ ★ ★ ★
"Et bud på Danmarks nye måltidsbar"
★ ★ ★ ★ ★
"Jeg kunne sagtens finde på at bruge RATION, som en del af min nye og sundere livsstil, som jeg har planer om at 2017 skal omhandle."
Ansatte
Jesper Schmith Kampmann
Adm. Direktør
jesper@feelgoodcompany.dk, 4520164600
Jesper er serie iværksætter med en stærk passion for sunde moderne og funktionelle fødevarer. Jesper har en høj sans for kvalitet og velsmag, og derfor skaber han aldrig gode noget ved et tilfælde. Derimod bygger hans successer på grundig research, hårdt arbejde og perfektion i alle led, intet produkt bliver godkendt før det er godt nok til ham selv.
Ginny Rhodes
Direktør
ginny@feelgoodcompany.dk, 4520786110
Ginny er en sjov blanding af forretning og faglighed. Fra radiobranchen over forlag til fødevareproduktion via en uddannelse som aut. klinisk diætist. Ginny går op i kvalitet, det være sig i mad, kunst eller design. Som diætist ved hun også, at det vigtige ofte ligger i detaljen. Og at mad skal smage godt.
Billeder til download
Logo til download
Videoer
Press kit powered by PressKitHero